Gaziantep'te bayramda trafik kazalarında 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Gaziantep'te bayram boyunca meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. İlk kaza, Karkamış ilçesine bağlı Silsile köyü yakınlarınd

Gaziantep'te bayram boyunca meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. İlk kaza, Karkamış ilçesine bağlı Silsile köyü yakınlarında meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. İkinci kaza ise şehir merkezinde yaşandı. Karataş Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması üzerine 1 kişi öldü. Üçüncü kaza da Gaziantep-Nizip kara yolunda oldu. Tarlaya zeytin toplamaya gidenleri taşıyan çapa makinesi dereye yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bugün yaşanan kazada ise yine 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te sürücüyle birlikte 4 kişinin yolculuk ettiği motosikletin direğe çarpması sonucu 9 yaşındaki bir çocuk öldü, 3 kişi yaralandı. Şehitkâmil ilçesi Yeni Mahalle Maaşkuyu Caddesi'nde de Musa Karahan idaresindeki plakası belirlenemeyen motosiklet, refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Sürücü Musa Karahan ve yanındaki Ramazan Delibaş, Mehmet Aksu ile kardeşi Turan Aksu (9), Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Gaziantep Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Turan Aksu, hastanede hayatını kaybetti.