Ava götürülen çocuk, 1 kişinin ölümüne neden oldu

Eskişehir'in Alpu ilçesinde domuz avına çıkan bir grup avcının yanlarında götürdükleri 14 yaşındaki çocuk, bir avcının ölümüne neden oldu. Çocuğun eli

Eskişehir'in Alpu ilçesinde domuz avına çıkan bir grup avcının yanlarında götürdükleri 14 yaşındaki çocuk, bir avcının ölümüne neden oldu. Çocuğun elinde bulunan silahından çıkan kurşunla 32 yaşındaki Yusuf G. vuruldu. Yusuf G. yaralı olarak kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görürken hayatını kaybetti.

Bayram tatilini fırsat bilen 15 avcı, Alpu ilçesine bağlı Ağapınar köyü yakınlarındaki ormanlık alana domuz vurmak için gitti. Avlanma sırasında, avcıların yanlarında getirdikleri 14 yaşındaki H.Ç.Ç'ye verilen silahtan çıkan kurşun yanlışlıkla Yusuf G.'ye isabet etti. Yaralı olarak Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Yusuf G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Silahından çıkan kurşunla Yusuf G.'nin ölümüne sebep olan H.Ç.Ç Jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan H.Ç.Ç yaşının küçük olması nedeniyle serbest bırakıldı.