Belediye Vanspor Yönetimi Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Son maçlarda aldığı başarısız sonuçla taraftarını üzen Belediye Vanspor'un yönetimi, yapılan durum değerlendirmesi sonucu 3 futbolcuya süresiz kadro dışı bırakma ve para cezası verirken, durumun bu şekilde devam etmesi halinde daha ağır cezaların uygulanmasını benimsedi

Son maçlarda aldığı başarısız sonuçla taraftarını üzen Belediye Vanspor'un yönetimi, yapılan durum değerlendirmesi sonucu 3 futbolcuya süresiz kadro dışı bırakma ve para cezası verirken, durumun bu şekilde devam etmesi halinde daha ağır cezaların uygulanmasını benimsedi.
Belediye Vanspor Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, dün yapılan toplantıda, 2010-2011 futbol sezonu 10. hafta müsabakaları sonunda genel durum değerlendirmesi yapıldığı belirtildi. Kulübün içinde bulunduğu durumun nedenlerinin araştırıldığı ifade edilen açıklamada "Takımın genel durumu ve futbolcularla ilgili değerlendirme raporu Teknik Direktör Rahim Zafer tarafından Yönetim Kurulu'muza sunulmuştur. Teknik sorumlumuz Rahim Zafer'in takımımızın kötü gidişatı ile ilgili düşünceleri, değerlendirmeleri dinlenmiş çözüm önerileri alınmıştır. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda sezon başından beri süre gelen bir takım sorunların varlığı tespit edilmiştir" denildi
Sezon başından beri tüm futbolcuların istekleri ve beklentilerin imkanlar dahilinde en iyi şekilde karşılandığı belirtilen açıklamada, daha sonra şu hususlar ifade edildi.
"Maddi açıdan birçok fedakarlıklar yapılarak tüm futbolcularımızın alacakları ödenmiştir. Yaz sezonumuzda geceli gündüzlü çalışılarak tesislerimiz futbolcuların layık olduğu düzene sokulmuştur. Futbolcularımız hakları konusunda Belediye Vanspor Kulübü'ne yakışır şekilde hareket edilmiştir. Futbolcularımız için iyi niyetten ödün verilmemiştir. Tüm bunlara rağmen bazı futbolcularımız beklentilere cevap verememiştir. Bu nedenle Yönetim Kurulu'muz bazı cezai yaptırımlar uygulama yoluna gitmiştir. İlk etapta Murat Dönmez, Serdar Akdoğan ve Güney Atılgan süresiz kadro dışı bırakılmış ve para cezası verilmiştir. Ayrıca kadromuzdaki bazı futbolcularımız ise disiplinsiz davranışlarından dolayı değişik miktarlarda para cezasına çarptırılmıştır. Bu şekilde devam edilmesi durumunda daha ağır cezaların uygulanacağı kurulumuz gündemine alınmıştır."