Aesob Başkanı Salman'dan Esnafa Bayram Ziyareti

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Mustafa Salman, arife gecesinde bayram alışverişi yapan vatandaşların esnafın yüzünü güldürdüğü fakat esnafın iki günlük gelirlerle ayakta duramayacağını söyledi

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Mustafa Salman, arife gecesinde bayram alışverişi yapan vatandaşların esnafın yüzünü güldürdüğü fakat esnafın iki günlük gelirlerle ayakta duramayacağını söyledi.
Adıyaman esnafında bayram ziyaretinde bulunan ve bayram kutlamalarının yanı sıra esnafın sorunlarını dinleyen AESOB Başkanı Mustafa Salman, yaşanan yoğunluğun kazanç bakımından esnafın beklentilerini karşılamadığını tespit ettiğini dile getirdi. Esnafın geçmiş bayramları aradığını ifade eden Salman, "Geçmiş bayramlarla bu bayram arasında dağlar kadar fark var. Adıyaman çıkmaz bir sokak konumunda. Esnafın beklentileri var, heyecanı var. 4-5 gündür bayram nedeniyle hareketlenen işler bayram sonrasında eski

haline dönecek. Yine esnaf sorunlarıyla baş başa kalacak. Biz esnaf için kalıcı hareketlilik oluşturmak için çalışıyoruz" dedi.
Esnafın sıkıntılarını iyi bildiğini ifade eden Başkan Salman, esnaflara KOSGEB kredisinden yararlanın çağırısında bulundu. Salman, esnafın borcunu, kirasını, vergisini düşündüğünü ve borcu borçla kapatmaya çalıştığını sözlerine ekledi.
KOSGEB kredisinin esnafın ihtiyacını karşılayacağını vurgulayan Salman, kredinin esnaflara ilaç gibi geleceğine inandığını kaydetti.