A Milli Takımı yarın Hollanda ile karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı yarın akşam özel maçta Hollanda Milli Takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Amsterdam Arena Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da b

A Milli Futbol Takımı yarın akşam özel maçta Hollanda Milli Takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Amsterdam Arena Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Ed Janssen. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma TRT 1'den de naklen yayınlanacak.

Millilerimiz, Hollanda maçı hazırlıklarını bugün saat 20.00'de maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink antrenman öncesi saat 19.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Ufuk Ceylan (Galatasaray).

Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), İbrahim Öztürk (Bursaspor), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Eren Aydın (Manisaspor).

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Engin Baytar, Selçuk İnan (Trabzonspor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Nuri Şahin (B.Dortmund), Mehmet Ekici (1.FC Nurnberg), İbrahim Akın (Büyükşehir Belediyespor).

Hücum Oyuncuları: Burak Yılmaz, Umut Bulut (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Nadir Çiftçi (Portsmouth).

Hollanda Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht)

Savunma Oyuncuları: Gregory van der Wiel (Ajax), Erik Pieters (PSV Eindhoven), Peter Wisgerhof (Twente), Hedwiges Maduro (Valencia), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburg).

Orta Saha Oyuncuları: İbrahim Afellay (PSV Eindhoven), Theo Janssen (Twente), Mark van Bommel (Bayern Münih), Stijn Schaars (AZ Alkmar), Wesley Sneijder (İnter), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur).

Hücum oyuncuları: Jeremain Lens (PSV Eindhoven), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal).

A MİLLİ TAKIM'IN 478. SINAVI

A Milli Takımz, deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maçla birlikte 87 yıllık tarihindeki 478. karşılaşmasına çıkacak. Ay-yıldızlı ekip şimdiye kadar 251'i resmi, 226'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 477 maçta, 171 galibiyet, 112 beraberlik alırken, 194 kez de rakiplerine yenildi. Millilerimiz bu maçlarda toplam 619 gol atarken, kalesinde 721 gol gördü.

HOLLANDA İLE 8. RANDEVU

A Millilerimiz, Hollanda ile ise 8. kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlı ekibimiz şimdiye kadar oynanan 4'ü resmi, 3'ü özel toplam 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik alırken, 3 kez de rakibine mağlup oldu. A Milli Takımımız bu karşılaşmalarda attığı 5 gole karşılık, kalesinde 7 gol gördü.