Vali Sodan'dan işadamlarına: Particilik, kıskançlık yapmayın, birlik olun

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, işadamlarına çağrıda bulunarak, "Particilik ve kıskançlık yapmayın, birlik olun." dedi.

Serhat Otel'in açılışında

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, işadamlarına çağrıda bulunarak, "Particilik ve kıskançlık yapmayın, birlik olun." dedi.

Serhat Otel'in açılışında konuşan Sodan, otelin ilçede güzel bir yaptırım olduğuna dikkat çekerek, Gölbaşı'na yeni bir istihdam sağlayacağını dile getirdi. Sodan, "3 iş adamının bir araya gelerek bu oteli buraya kazandırması çok önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese güzel örnek oldular, güzel bir eser meydana getirdiler. İşin aslı birlik olmaktır, birlik olduğumuz takdirde daha güzel eserler yapılabilir." dedi.

Gölbaşılılara seslenen Vali Sodan, "Gölbaşılılar olarak birlik içinde olun. Çeşitli nizalara düşmeyin, particilik yapmayın, kıskançlık yapmayın. Birlik ve beraberlik olursa yapamayacağınız hiçbir iş yoktur. Bu da güzel bir birliktelik eseri olarak karşımızda durmaktadır. Siz de Gölbaşı'nda yapılacak yatırımlara destek olursanız daha güzellerini yapabilirsiniz. Nitekim bu, her yerde her zaman geçerlidir. Ayrılık ve çekişmelerin olduğu yerde kayıp olur. Ayrılıkların olduğu yerde hiçbir şey olmaz." şeklinde konuştu.

Otelin açılışına, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman AK Parti Milletvekili Şevket Gürsoy, Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Jandarma Komutanı Kurmay Şahin Baran, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Gölbaşı Emniyet Müdürü Fatih İnce Yavuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.