Kardelenler, kurbanda da fakirlerin yanında

İzmir Bornova'da bulunan Burç Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak. Burç Eğitim Kültür

İzmir Bornova'da bulunan Burç Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak. Burç Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BURÇDER) Başkanı İsmail Kara, "Dernek olarak etüt ve okuma salonlarında eğitim vermenin yanında, bayramda kurban eti de dağıtacağız." dedi.

Derneğin açtığı Kardelen Etüt ve Okuma Salonları'nda maddi durumu iyi olmayan 6., 7. ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik eğitimler verildiğini belirten Kara, Halk Eğitim Merkezi müdürlükleri ile yapılan protokoller çerçevesinde ücretsiz SBS ve okula takviye kursları verdiklerini hatırlattı.

Bunun yanı sıra Kurban Bayramı'nı fırsat bilerek ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırlanan kurban eti ikram paketlerini dağıtarak, onların sesi soluğu olmaya devam çalışacaklarını kaydeden Kara, "Bundan sonraki bayramlarda da bu gibi sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz. Dağıtılacak ikram paketlerinin hazırlanmasında katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.