Makro Market yılda 70 milyon kişiye hizmet veriyor

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Akhisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKİSAD) tarafından düzenlenen "İş Geliştirme ve Markalaşma" konulu bilgilendirme

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Akhisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKİSAD) tarafından düzenlenen "İş Geliştirme ve Markalaşma" konulu bilgilendirme toplantısına katılan MAKRO Market Yönetim Kurulu ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Şeref Songör tecrübelerini paylaştı.

Makro Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Songör, yılda 70 milyon kişiye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu başarıya aile içinde birlik, beraberlik, sevgi ve saygıyı sağlayarak ulaştıklarını belirten Songör, "Birinci patron müşterilerimizdir, ardından ise çalışanlarımız ve yöneticilerimiz gelmektedir. Marka olmak ise bir hedefin olması ve özverili olmaktan geçmektedir." dedi.

Akhisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKİSAD) Başkanı Said Yalçın, dernek olarak amaçlarının üyeleri ve Akhisarlıları ticari, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda bilgilendirmeye çalışmak olduğunu söyledi. Yalçın, önümüzdeki günlerde program portföyünü biraz genişletip daha fazla ticari ortaklık kurmayı ve pazar payını artırmaya yönelik programlar tertip edeceklerini, yurt dışı geziler, ticari seyahatler, ikili iş görüşmeleri, yabancı işadamlarını ağırlama ve bunun gibi programlarımız yapacaklarını kaydetti.