Eskişehir Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı:

Eskişehir Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı, güzel ve coşkulu bayram günlerinde insanların gönül kapılarını açarak şefkat ve merhamet elinin herkese uzatması gerektiğini bildirdi.

Kalkancı, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, dini ve milli bayramların toplumun önem verdiği değerlerin hatırlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, dostluk kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı günler olduğunu kaydetti.
Bayramların sevinme ve sevindirme günleri olduğunu ifade eden Kalkancı, şunları kaydetti: "Bayramları fırsat bilerek bizleri topluma hazırlayan anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı, sıkıntıda olan insanların yaşadığı kurumları ziyaret etmeliyiz. İnsanlara yalnız olmadıklarını hissettirebildiğimiz ölçüde bayramlara yüklediğimi anlam önem kazanır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hayatımıza sevgi, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağız. Valilik olarak geleceğe güvenle bakan, kalkınmış, huzurlu ve refah içinde yaşayan bir Eskişehir için işbirliği içinde hizmet vermenin gayreti içindeyiz. Güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açarak şefkat ve merhamet eline birbirimize uzatmalıyız" dedi.