Vatso Bahçesaray'daki 45 Öğrenciyi Sevindi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl yardıma muhtaç öğrencilere dağıttığı giyim yardımları bu yıl Bahçesaray ilçesindeki öğrencilere de ulaştı

Vatso Bahçesaray'daki 45 Öğrenciyi Sevindi
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl yardıma muhtaç öğrencilere dağıttığı giyim yardımları bu yıl Bahçesaray ilçesindeki öğrencilere de ulaştı.
VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Fidan, Bahçesaray Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Çelik ile birlikte İMKB Yatılı Bölge Okulu, Çömlekçi Köyü Oğuzlar Mezrası İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu'nda okul yönetimlerinin belirlediği 45 öğrenciye mont ve bottan oluşan yardımları dağıttı. Ayhan Fidan, VATSO yönetim olarak bu yıl 10 İlçe ve merkezde bulunan öğrencilere giyim yardımında bulunma kararı aldıklarını belirterek "TOBB ile yürüttüğümüz ve artık geleneksel hale gelen giyim yardımlarımızı dağıtmaya başladık. Yönetim Kurulu Üyelerimiz olarak ilçelerde milli eğitim müdürlüklerinin belirlediği öğrenci kardeşlerimize yardımlarımızı dağıtıyoruz. Amacımız zor şartlar altında eğitim okullarına devam eden kardeşlerimizi gücümüz oranında sevindirmektir" dedi.
Bahçesaray Kaymakamı Mehmet Yüzer de Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği yardımları çok anlamlı kabul ettiklerini belirterek "VATSO Van ve çevresinde örnek bir meslek odası olmanın haklı gururunu yaşıyor. Sosyal sorumluluk alanında yapılan çalışmalar çok önemli. Bu nedenle bugün ilçemizde çocuklarımız sevindirdikleri için teşekkür ederiz" dedi.
Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Çelik ise VATSO'nun yürüttüğü bu çalışmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Çelik "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Van'dan gelip çocuklarımızı sevindirmeleri bizler için çok önemli. Kendilerine yapmış oldukları bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.