Schuster: 'Her geçen gün kötüye gidiyoruz'

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, takım olarak her geçen gün kötüye gittiklerini söyledi.

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, takım olarak her geçen gün kötüye gittiklerini söyledi. Schuster, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra yaptığı açıklamada, rakip kaleye gitmekte zorluk çektklerini söyledi.

Alman teknik adam, "kaleye fazla gitmiyoruz. Son maçlarda en büyük eksikliğimiz bu. Gol atamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da bizi ele veriyor" dedi.

"Beşiktaş'ın bütün tarihini bilmiyorum. Zaman zaman böyle dönemleri olmuştur" diyen Schuster, "ben de o dönemlerinden birine denk geldim. İkinci lig takımları birinci lig takımlarını dünyanın her yerinde yenebiliyor" ifadelerini kullandı.

Asıl sorunun takımın her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gitmesi olduğunu belirten Schuster, "son maça bakarsanız daha kötüye gittiğini görürsünüz. Ama bunu çözeceğiz, çözmek zorundayız" diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk ve Holosko, rakibi küçümsemediklerini, pozisyonlar ürettiklerini, yenilgi için üzgün olduklarını söylediler.

Azgın: "Kimse yenilmek için çıkmaz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Erol Azgın, hiçbir takımın sahaya mağlup olmak için çıkmayacağını ifade etti:

"Biz de genç arkadaşlardan oluşan Büyükşehir Belediyesporuz. Kimse mağlup olmak istemez. Onlardan sahaya çıkıp ellerinden gelen çabayı göstermelerini istedim. Sahaya kazanmak için çıktık. Zaman zaman yoruldular. Pozisyon verdik. Bunun yanı sıra pozisyonda aldık. Sonuçta 1-0 galip geldik.

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türk futboluna futbolcu sunmak için yaratılmış bir takım. Ben futbolcu arkadaşlarımı kupada aldıkları üç puandan dolayı kutluyorum. Adana ve Samsun'dan sonra bu üçüncü kupa maçımız. üçünde de değişik oyuncularla çıktık."

Beşiktaş'ın özellikle Türkiye'de oynadığı maçlarda bir düşüş yaşadığına dikkati çeken Azgın, "biz de ondan faydalandık diye düşünüyorum. Güçlü bir ekip ister istemez zorlanıyorsunuz. Beşiktaş için kalkıp bir analiz yapmadık. Hafta içi maçımız da var. En son Kasımpaşa maçını izlemiştik. Özel bir çalışma yapmadık" dedi.