Gümüşhane Özel İdaresi Kurban Bayramı'na Hazır

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların mağdur olmamaları nedeniyle teyakkuza geçti.

Havaların açık ve güneşli olması nedeniyle vatandaşların birçoğunun 9 günlük Kurban Bayramı tatilini köylerde geçireceklerini düşündüklerini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, 9 günlük resmi tatil süresince köylere olan ulaşımın aksamaması için merkez ve ilçelerde ayrı ayrı ekipler oluşturulduğunu söyledi.
Vatandaşların kurban bayramında köylerine güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi için kurum olarak teyakkuz haline geçtiklerini ifade eden Yalçın, bayram tatili süresince merkez ilçede 12 kişilik bir ekiple birlikte greyder, dozer, yükleyici, kamyon ve treyler görevlendirildiğini, ilçe bakım evlerinde de aynı oluşumların gerçekleştirileceğini belirterek, "Vatandaşlarımız 24 saat boyunca 0 456 213 10 31 ve 213 13 32 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler. Bayramlar kardeşlik ve beraberlik duygularını en üst seviyeye çıkaran günlerdir. Herkesin mübarek Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum" dedi.