Dokuz günlük tatil Atatürk Havalimanı'nı hareketlendirdi

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması başta dış hatlar olmak üzere Atatürk Havalimanı'nda hareketliliğe neden oldu. Yurtdışını tercih edenlerin uzak ü

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması başta dış hatlar olmak üzere Atatürk Havalimanı'nda hareketliliğe neden oldu. Yurtdışını tercih edenlerin uzak ülkelere yapılan turlara katıldığı gözlendi.

Atatürk Havalimanı bugün öğle saatlerinden itibaren tatilcilerin akınına uğradı. İç hatlarda beklenen yoğunluğun yarından itibaren yaşanması beklenirken dış hatlar terminali girişleri, bilet bagaj işlemlerinin yapıldığı noktalar, pasaport kontrol noktaları ile harç pulu veznelerinin önünde kuyruklar oluştu.

Tatil süresinin uzun olmasını fırsat bilen Umut Dinçay da 28 kişilik arkadaş kafilesiyle Hindistan turunu tercih etti. Değişik turistik alanları ziyaret edeceklerini anlatan Dinçay, bayramda tüm dünyaya kardeşlik, barış, hoşgörü ve sevgi dileklerini iletti.

Aynı kafilede yer alan Saniye Akçan da, herkesin mutlu bir tatil geçirmesi temennisinde bulundu.

Kaan ve Esra Altuntek çifti de arkadaşları ile birlikte Moskova üzerinden Vietnam ve Kamboçya seyahatine çıktı. İki ülkenin de tarihi ve turistik yerlerinden ilginç tapınaklar olduğunu söyleyen Kaan Altuntek, buraları gezmek istediklerini dile getirdi.

Esra Altuntek de, herkesin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram kutlamasını gönülden istediklerini belirtti.