Diyanet İşleri Başkanlığı'na Atanan Görmez'e Gaziantepli Hemşerilerinden Destek

Gaziantep Mehmet Hayri Akınal İmam Hatip Lisesi'nden 1983 yılında mezun olan Diyanet İşleri yeni Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e hemşehrileri başarılar diledi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı'ndan, Diyanet İşleri Başkanlığı'na atanan Gaziantepli Prof. Dr. Mehmet Görmez'e Gaziantepliler sahip çıktı.
1959 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğan Mehmet Görmez, 1983 yılında 669 okul numarası ile Saçaklı Mahallesi'nde bulunan eski Gaziantep Mehmet Hayri Akınal İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Derslerinde başarılı olduğu öğrenilen Görmez'in öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilip sayıldığı ifade edildi.
Prof. Dr. Mehmet Görmez'in 3 yıl eğitim aldığı okul şuanda ise Dündar Taşer Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veriyor.
Saçaklı Mahallesi'nde oturan Metin Bal'da Diyanet İşleri yeni Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile aynı okulda okuduklarını söyleyerek, "Kendisini çok yakından tanıyorum. Memleketimizden böyle bir şahsiyetinden çıkması bizi çok sevindirdi. Başkan yardımcısı olduğunda yine sevindik. Bu görevi Mehmet Görmez hocamız en iyi şekilde yapacaktır ona güveniyoruz" dedi.