Chp Sakarya Kadın Kolları Açtıkları Mağaza İle Sakarya'da Bulunan İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşmayı Hedefliyor

CHP Sakarya Kadın Kolları tarafından açılan mağaza bayram öncesinde belirlenmiş 100 ailenin giyimini ücretsiz karşılayarak bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bayram yaşatacak.

Chp Sakarya Kadın Kolları Açtıkları Mağaza İle Sakarya'da Bulunan İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşmayı Hedefliyor
CHP Sakarya Kadın Kolları tarafından Adapazarı Kapalıçarşıda esnaf tarafından ücretsiz olarak temin edilen dükkanda esnaf ve hayırsever vatandaşlar tarafından hediye edilen eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladılar. CHP Kadın Kolları bu uygulama ile ilk etapta Kaymakamlık ile yapılan çalışma sonrasında önceden belirlenin ihtiyaç sahibi 100 ailenin giyim ihtiyaçlarını karşılayacak.
Kadın kolları tarafından açılan mağaza hizmete başlarken, ilk olarak belirlenen 100 aileye yönelik giyim eşyası verilmeye başladı. Kapalıçarşı numara 73' de hizmete açılan Mağaza ilk gününde olmasına rağmen büyük ilgi gördü.
Açılan dükkanın kalıcı olmasını istediklerini ve bunun içinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen CHP 2. El Destek Ürünleri Komisyon Başkanı Esen Kutluata, " Burada bizlere yardımcı olan öncelikle Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz'a, Kapalı çarşı esnaflarına ve bizlere destek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Bu mağazamız sadece bayram için değil bundan sonraki zamanda da ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edecektir. Burada para ile değil, ihtiyaç sahiplerine bu giysileri hediye olarak veriyoruz. Herhangi bir beklentimiz de bulunmuyor " şeklinde konuştu.
Mağazanın açılışında bulunan CHP İl Başkanı Cem Hatunoğlu ise kadın kollarını yapmış oldukları bu anlamlı davranıştan ötürü tebrik ettiğini belirterek, " Burada amaç ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza öncelikle iyi bir bayram hediyesi vermek. Daha sonra da bu mağazayı kalıcı hale getirerek, bayramlarda değil her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olmak istiyoruz. Bu duyarlılığı gösteren vatandaşlarımıza bende teşekkür ediyorum" dedi.