31 Ekim KPSS sonuçları ÖSYM sorgulama paneli

31 Ekim KPSS sonuçları bugün saat 14:00'de ÖSYM tarafından açıklanacak! 31 Ekim 2010 ÖSYM KPSS sonuçları bugün ÖSYM'ce açıklanacak. KPSS mağduru olan öğretmen adayları sonuçları sabırsızlıkla bekliyor. İşte 31 Ekim KPSS sonuçları detayları...

31 Ekim KPSS sonuçları ÖSYM sorgulama paneli
31 Ekim KPSS sonuçları bugün saat 14:00'de ÖSYM tarafından açıklanacak! 31 Ekim 2010 ÖSYM KPSS sonuçları bugün ÖSYM'ce açıklanacak.  KPSS mağduru olan öğretmen adayları sonuçları sabırsızlıkla bekliyor. İşte 31 Ekim KPSS sonuçları detayları...

KPSS Eğitim Bilimleri Sınav sonucu 12 Kasım 2010 saat 14:00'de açıklanacak. Binlerce adayın beklediği müjdeli haber dün geldi. ÖSYM'ce yapılan açıklamada 31 Ekim KPSS sonuçlarının Cuma günü saat 14:00'de online olarak açıklanacağı bildirildi. 10 Temmuz 2010’da yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı koypa iddiaları nedeniyle iptal edilmiş ve 31 Ekim 2010’da yeniden yapılmıştı. Şimdi öğrenciler 31 Ekim 2010 KPSS sonuçları için saat 14:00'ı bekliyor.

Soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilerek 31 Ekim 2010'da yeniden yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı sonuçları bugün açıklanıyor.Sınavı düzenleyen Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sınav sonuçlarını değerlendirme çalışmasını tamamladı.Sınavda tam puan alan kimsenin olmadığı açıklandı.Sonuçlar, www.osym.gov.tr  adresinden öğrenilebilecek.

31 EKİM KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sonuçları internet sitesine koyacak. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, iptal edilen KPSS’ye ilişkin “Soruları kimlerin sızdırdığı hâlâ bulunamadı. Bu durum beni üzüyor. Bugünlerde moralim son derece bozuk” dedi.

31 Ekim'de yenilenen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'nın değerlendirmelerinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sızdırma ve kopya iddialarının ardından iptal edilen ve 31 Ekim'de yenilenen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'na ilk sınavda çok başarılı olan birçok adayın girmemesi sızdırma ve kopya iddialarını kuvvetlendirdi. Sınava yaklaşık 45 bin adayın girmediği kaydedildi. Adayların birçoğunun 100 net ve üzeri yapan adaylar olduğu ve 'şüpheli' sınıfında yer alan isimler olduğu da ifade edildi. Bu adayların bir kısmı doktor raporu alırken önemli bir kısmı da sınava girecekleri ilin değiştirilmesi nedeniyle sınava girmediğinin düşünüldüğü belirtildi.

TAM YAPAN ÇIKMADI

İptal edilen sınavda 350 aday 120 sorunun tamamını yaparken yenilenen sınavda 120 net hatta 119, 118 net yapanın dahi olmadığı ifade edildi. İptal edilen sınavda 100 net ve üzeri yapan aday sayısının 7 bin olmasına karşın yenilenen sınavda bu rakamın 750 kişiyi dahi bulmadığı da öğrenildi.

SAVCILIK DEVREYE GİRECEK

100 net ve üzeri yapan adayların sınava girmemesi halinde bu adaylar şüpheli kapsamında değerlendirilecek. ÖSYM, bir önceki sınavda yüksek puan alıp bu sınava giren adayların kağıtlarını da özel olarak inceledi. Sınava girmeyen adayların ismi ise savcılık ile yapılan çalışma kapsamında bildirilecek. Bu adaylara ilişkin inceleme savcılık tarafından da yapılacak. ÖSYM'ye yönelik İddiaları da soruşturan savcılık, yenilenen sınava giren adayların kağıtlarını da isterse inceleyecek