Muğla'da cadde ve sokaklara şehit isimleri verildi

Muğla Belediyesi tarafından, çeşitli dönemlerde şehit düşenlerin isimleri cadde, sokak ve yeşil alanlara verildi. Belediye Meclisi tarafından oybirliğ

Muğla Belediyesi tarafından, çeşitli dönemlerde şehit düşenlerin isimleri cadde, sokak ve yeşil alanlara verildi. Belediye Meclisi tarafından oybirliğiyle alınan kararla verilen isimler, Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından şehit ailelerine açıklandı. Şehit aileleriyle biraraya gelen Gürün, "Onlar için ne yapsak azdır." dedi.

İsim tabelaları yerlerine asılırken şehitlerin yakınları da Başkan Gürün'ün davetlisi olarak yemekte biraraya geldi. Gürün, "Aziz şehitlerimizin isimleri, çeşitli cadde ve sokaklarda sonsuza kadar yaşayacak. Ayrıca bu isimlerin verilmesiyle ilgili kararın belediye meclisimizde oybirliğiyle alınması, bizim için kıvançtır. Meclis üyelerimin tamamına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yemeğe Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Belediye Başkan yardımcıları Yavuz Kayı ve Hüseyin Daşgın, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Garnizon Komutanı Fevzi Kurşun katıldı. Yemekte şehitler Ali Can Harıp, Ali Çetin, Alim Yılmaz, Arif Kadem, Aykut İnce, Celal Çamlıbel, Erol Gökçeoğlu, Hasan Ersoy, Hüseyin Dural, Kazım Çağlar, Mehmet Kara, Mehmet Şeker, Nazmi Sungur, Ömer Kara, Özden Aşınmaz, Ramazan Çoban, Şahin Aşkın, Şükrü Uyar ve Yıldıray Çeltiklioğlu'nun yakınlarına karar takdim edilerek, birer Atatürk rozeti takıldı.