Adanaspor'a Taraftar Desteği

Bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor, Orduspor maçı hazırlıklarına devam ederken, takımın yeni Teknik Direktörü Osman Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Adanaspor'a Taraftar Desteği
Adanasporlular Derneği Başkanı Bekir Alpkaya ve yöneticiler bugün yapılan antrenman sonrası yeni teknik heyete ve futbolculara tatlı ziyafetinde çektiler.
Adanaspor'un yaşayan son kurucularından Ali Gedikbaş bugün yapılan antrenmanı izleyenler arasındaydı.78 yaşında olmasına rağmen oldukça sağlıklı görünen Gedikbaş futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek başarı dileğinde bulundu. Tesis konusuna da değinen Gedikbaş şunları söyledi:
"Çatalan Tesisleri büyük takımlarda olmayan bir güzelliğe sahip. Bu tesisi Adanaspor'un elinden almaya kimsenin gücü yetmez. Gerekirse ne var ne yok satarak takımımıza destek oluruz. Bayram Başkan'a hepimiz destek olmalıyız. Osman Özdemir'e görevinde başarılar diliyorum"
Adanasporlular Derneği Başkanı Bekir Alpkaya yeni teknik direktör Osman Özdemir'in yıllar önce bu formayı giydiğini hatırlatarak başarılı olacağını söyledi. Taraftarlar olarak takıma destek vermeleri gerektiğini hatırlatan Alpkaya', "Cumartesi günü oynanacak olan maçta takımımızı yalnız bırakmayacağız. Yeni Teknik Direktörümüzle çıkış yakalayacağımızı düşünüyoruz. Bayramı mutlu geçirmek için Orduspor'u yenmeliyiz" şeklinde konuştu.