Btp Genel Başkan Yardımcısı Demirci Kilis'te

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği eğitim seminerine katılmak için Kilis'e gelen BTP Genel Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna işaret ederek, "Vatanın ve milletin asıl sahibi gençlerdir" dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği eğitim seminerine katılmak için Kilis'e gelen BTP Genel Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna işaret ederek, "Vatanın ve milletin asıl sahibi gençlerdir" dedi.
Düzenlenen eğitim seminerinde salonu dolduran Kilisli gençlere hitap eden Ali Değirmenci, vatan toprağının kutsallığı ve müdafaasının çok önemli olduğuna işaret ederek, "Düşman işgaline maruz kalmak kadar büyük bir zillet ve felaket olamaz. Vatan müdafaası bizim en haklı olduğumuz bir davadır. Ülkemiz tarihinde yaşadığı işgalden milyonlarca şehit vererek kurtulmuş ve tarih sahnesine tekrar çıkmıştır. Biz felaket tellallığı yapmıyor ve diyoruz ki, ülkemiz ciddi tehlikelerle çevrelenmiştir. Yıllardan bu
yana bir savaş yaşamamamıza rağmen, geldiğimiz nokta ve verilen tavizler pek de sevindirici değildir. Bu felaketler karşısında hiçbir Türk genci kayıtsız kalamaz. Bu yüzden şartlar ne olursa olsun, siz gençlerin hayırda yarışanlar sınıfında olmanız lazımdır" dedi.
Nasıl bir gençlik istiyoruz? Nasıl bir genç olmalıyız? Sorularına da cevaplar veren Değirmenci, "Gençliğimizin alamet-i farikası bağımsızlıktır. Kendi muhasebesini yapan bir insan olmalıdır. Ayrıca Tevhid inancına sahip olup bu millete hizmet etmeliyiz. Ruhu diri olan herkes gençtir. Faydalı arkadaşlar edinir, faydalı ilimler yaparsak vatana layık gençler olabiliriz" dedi.