Oda Başkanları Posbıyık'ı ziyaret etti

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, bazı oda başkanları ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti. Ziyar

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, bazı oda başkanları ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti. Ziyarette Ereğli'nin sorunları görüşüldü.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte Ereğli'nin sorunları hakkında görüşmek istediğini dile getirdi. Coşkun konuşmasında, esnaf ve belediyenin bir bütün olduğunu, esnafı güçlü olan belediyenin de güçlü olacağını söyledi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da Ereğli için yapılan çalışmalarda ve eylemlerde yalnız bırakıldığını, kendisine destek verilmediğini kaydetti. Posbıyık, "Bugün burada yapılan tüm eylemlerde yalnız bırakıldım. Ereğli için hiç kimse kapımı çalmadı. Kantar meselesinde de bizim yanımızda olması gerekenler yanımızda olmadı. Bakan bu kantarın kalkacağını söyledi. Ama kalkmadı. Şoförler odası bu konuda ortada yok. Onlar sadece Belediyeye açtıkları davayı kazandık diye bağırıyorlar. Ama ortada hiçbir çalışma yok." dedi.

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, kendilerini çağırmaları durumunda her zaman başkanın yanında olduklarını söyledi.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, kantar konusu ile birlikte bakanlığa kadar giderek girişimlerde bulunduklarını ve bu konuyu basın mensuplarının çıkması sonrasında konuşacağını söyledi. Basının dışarı çıkmasının ardından Posbıyık ve konukları görüşmeyi sürdürdü.