Nefes Kesen Maç Erzurum Gençlikspor'un

Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, dün ecel terleri döktüğü maçta Ordu Telekomspor'u Tai-break setinde yendi ve ligdeki ilk galibiyetini aldı

Nefes Kesen Maç Erzurum Gençlikspor'un
Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, dün ecel terleri döktüğü maçta Ordu Telekomspor'u Tai-break setinde yendi ve ligdeki ilk galibiyetini aldı. Erzurum DSİ ise Elazığ DSİ'ye 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Gençlikspor Erkek takımı ise Adana'yı rahat geçti.
Erzurum'u Aroma 3. Voleybol Liginde temsil eden takımlardan Gençlikspor bayan ve erkek takımları ile DSİ Spor Bayan Voleybol takımı Pazar günü maçlarını Cemal Gürsel Spor Salonu'nda kendi taraftarının önünde oynadı. Günün ilk maçında DSİ Spor, Elazığ DSİ Spor'la karşı karşıya geldi. DSİ Bölge Müdürü Mustafa Bahadır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, DSİ Spor Başkanı İsmail Sevim, Voleybol İl Temsilcisi Alparslan Topçu ve çok sayıda spor severin izlediği maçı baş hakem Adnan Çekiş ile yardımcı hakem Mehmet Aydın yönetti. Setleri 25-15, 25-13 ve 25-13 kazanan Elazığ DSİ Spor maçtan 3-0 galip ayrıldı.
GENÇLİKSPOR'UN KIZLARI NEFES KESTİ
Antrenörler Aytekin Gültekin ve Elif Altan yönetimindeki Erzurum ekibi, rakibi ile kıyasıya bir mücadele sergiledi. Hakan Aksaray ile Yavuz Kolişler'in yönettiği maçta Erzurum Gençlikspor ilk iki seti 28-26, 26-24 kazanarak bir anda 2-0 öne geçti. Üçüncü seti 25-23 ve 25-15 kazanan Ordu Telekom bir anda durumu 2-2'ye getirdi. Tai-break setine giden maç nefesleri kesti. Erzurum Gençlikspor Bayan takımı tai-break setini 15-12 kazanarak ligin üçüncü haftasında galibiyetle tanışırken, müthiş bir zafer coşkusu yaşadı.
ERKEKLERİN ZORLU MÜCADELESİ
Cemal Gürsel Spor Salonu'nda oynanan günün son maçında Erzurum Gençlikspor erkek takımı ile Adana Özel Burç Okulları karşı karşıya geldi. Orhan Sataner-Mehmet Aydın ikilisinin yönettiği maçta Erzurum ekibi rakibini kıran kırana geçen maç sonrasında 3-0 mağlup etti. Erzurum Gençlikspor, setleri 25-1725-20 ve 25-12 kazanarak salondan 3-0 galip ayrıldı. Antrenör Eser Kağızmanlı, "Bundan sonra çıkışımızı sürecek" dedi.