Market Hırsızları Güven Kamerasında

Muğla'nın Datça ilçesinde son bir ayda çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve son olarak 29 Ekim akşamı bir markette giren 2 şüpheli Aydın'da yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde son bir ayda çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve son olarak 29 Ekim akşamı bir markette giren 2 şüpheli Aydın'da yakalandı. Şüphelilerin son işleri olan market soygunu güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Datça'da yaşayan İngiliz uyruklu bir şahsın evinde geçen ay meydana gelen hırsızlık olayını araştıran Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen İbrahim S. (26) ve Erman Ş'yi (22) takibe aldı. İlçede 29 akşamı bir markete meydana gelen ve büyük miktarda sigara ve kontur kartlarının çalındığı hırsızlık olayını da aynı şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık anını izleyen polis ekipleri, şüphelilerin kimliğini tespit ederek çalışmalara başladı.
Şüphelileri olay yerinden kaçtıkları araç ile takip eden polis ekipleri, şüphelileri ve marketten çaldıkları malzemelerle birlikte Aydın'da yakalandı. Aydın polisi tarafından gözaltına alınan şüpheliler, Datça'ya getirildi.
Şüpheliler ile birlikte marketten çalınan sigara ve konturları pazarlayan Seyithan Ö. isimli bir büfeci daha gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.