Kılıçdaroğlu'nun 'sergiyi kaldırın' talimatı 4 gün sonra yerine getirildi

CHP Gençlik Kolları tarafından genel merkezde, siyasiler ile toplumun saygın kişilerine mizah adı altında hakaret edilen 'AKP Eziyetleri' isimli sergi

CHP Gençlik Kolları tarafından genel merkezde, siyasiler ile toplumun saygın kişilerine mizah adı altında hakaret edilen 'AKP Eziyetleri' isimli serginin kaldırılması ile ilgili, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı 4 gün sonra yerine getirildi.

MYK sonrası açıklamalarda bulunan CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, serginin içeriğinden haberdar olmadıklarını belirterek, sadece kendilerinin 'AKP Eziyetleri' adından haberdar olduklarını söyledi.

Okay, Kılıçdaroğlu'nun, sergiyi gezdiğinde rahatsızlığını dile getirerek, serginin toplatılması için talimat verdiğini belirtti. Sergideki hakaretleri tasvip etmediklerini anlatan Okay, gerekli tavrın konduğunu ifade etti ve serginin toplatıldığını kaydetti.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Umut Tunç ise Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, serginin hakaret boyutunda olduğunu düşünmediğini savundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sergiyi izlediğini ve teşekkür ettiğini ileri süren Tunç, genel başkandan olumsuz bir şey duymadığını ve sonra da kendisine herhangi bir dönüş olmadığını kaydetti.