GÖRBİR yönetiminden Memur Sen'e geçmiş olsun ziyareti

Nevşehir Görmeyenler Kültür, Dayanışma ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) yöneticileri, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir'i ziyaret ederek geçirdiği t

Nevşehir Görmeyenler Kültür, Dayanışma ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) yöneticileri, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir'i ziyaret ederek geçirdiği trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Memur-Sen il binasındaki ziyarete GÖRBİR Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran da katıldı.

Ziyarette konuşan Hafız Mahmut Kemikkıran, trafik kazası geçirmesinden dolayı Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini iletti ve sendika çalışmalarında başarılar diledi.

GÖR-BİR yöneticilerine ziyaret nedeniyle teşekkür eden Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, "GÖR-BİR derneğinin özürlü kardeşlerimiz için yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Özürlü kardeşlerimize, onların toplumun bir parçası olduğunu hatırlatarak hayata bağlanmalarını sağlayan GÖRBİR'i çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.

Geçen ay ciddi bir trafik kazası geçirdiğini hatırlatan Özdemir, şunları kaydetti: "Bu vesile ile iki önemli uyarıda bulunmak istiyorum. Birincisi kaza anında emniyet kemerim takılı değildi. Bu nedenle kazayı daha ağır yaralanma ile atlattım. Bu konuda sürücü ve araçta bulunanların duyarlı olmalarını istiyorum. İkincisi ise kimse 'ben engelli değilim' demesin. Herkes engelli adayıdır. O nedenle herkesin engelli kardeşlerimize elinden gelen maddi ve manevi yardımı yapmasını istiyorum. Bir gün biz de engelli olabiliriz. Bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım." dedi.