Ortaca Müftülüğü'nden Öğrenciler Ödül

Ortaca Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirldi

Ortaca Müftülüğü'nden Öğrenciler Ödül
Ortaca Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirldi.
Yapılan yarışma hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; "01-07 tarihleri arasında yapılan 'Camiler ve Din Görevliler Haftası' etkinlikleri içinde ilçemizde bulunan ilk ve orta dereceli okullar arasında kompozisyon yarışması düzenledik. Müftülüğümüz bünyesinde kurduğumu bir komisyonla gelen kompozisyonları inceledik. Birinciliği Aydınlar İlköğretim Okulu'ndan Emine Ateş, ikinci olan öğrencimiz Cengiz Topel İlköğretim Okulu'ndan Tennur Yörük ve üçüncü gelen yine Aydınlar İlköğretim Okulu Öğrencisi Arzu Aydın'ın yazmış olduğu kompozisyonlar dereceye girdi" dedi.
Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törende; birinci gelen Emine Ateş'in çeyrek altın ödülünü Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Adalet Çinik, İkinci gelen Tennur Yörük'ün ödülünü Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ve üçüncü gelen Arzu Aydın'ın ödülünü ise, İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler tarafından verildi.