Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm özeti - Tataroğlu şimdi ne yapacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm özeti.Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm nefesleri kesen aksiyon sahneleri izleyiciyi memnun etti.Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölümde neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm özeti - Tataroğlu şimdi ne yapacak?
Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm özeti.Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm nefesleri kesen aksiyon sahneleri izleyiciyi memnun etti.Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölümde neler oldu? Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölümü fragmanı yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölüm özeti ve fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacağı merak konusu oldu. Yayınlandığı günlerde reyting rekorlarını elden bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu haftada milyonları ekrana kitleyecegi benziyor. Dizinin bir önceki bölümünde Türkiye'deki nükleer bombanın peşine düşen Polat Hatay'da başlattığı operasyonu İstanbulda sürdürüyor. Bu hafta İstanbul'da bomba patlatmak isteyen teröristlerin peşine düşen Polat Alemdar bu eylemin önüne geçebilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 96. bölüm, 7 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.Polat Alemdar ve adamları, mağarada etraflarını kuşatan Aron Feller ve adamlarından kurtulmayı nasıl başaracaklar? Her bölümünde izleyiciyi ekrana kitleyen ve yeni bölümü merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan sürüyor.

96. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar ve adamları, mağarada etraflarını kuşatan Aron Feller ve adamlarından kurtulmayı başardı. Zülfikar Ağa’ya ödeyeceği parayı almaya örgütün geldiğini öğrenen Zaza, bunu kendi lehinde kullanmak istedi.İşin içinde kendi yeğeninin olduğunu öğrenen Zülfikar Ağa yeğenini kovdu.Polat Alemdar, nükleer bombanın kimin elinde olduğunu öğrendi. Feller’in de peşinde olduğu bombayı kimlerin patlamak üzere olduğu netleşti.Kurtlar Vadisi Pusu'nun 97.bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölüm heyecanlı bir sahen ile başladı.Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölüm Polat Alemdar ve adamları ile mağarada Amerikan askerleri ile mücadele verdi.Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde Aron Feller'de mağarada Amerikan askerleri ile birlikte hem Polat'ı öldürmek hem de bombayı almak için oradaydı.Mağaradan el bombası atarak kaçabilen Polat Alemdar ve adamları bombayı kimin aldığını öğrenmek için harekete geçti.

Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde Polat Alemdar ve adamları bombanın İstanbul'da olduğu öğrendi ve harekete geçti.Zaza on milyon Dolar için Zülfikar Ağa'nın hakimiyetinde olan bir otoparkı bastı ve arabaları çaldı.Kurtlar Vadisi Pusu 96. bölümünde heyecanlı sahneler devam ederken Zülfikar Ağa ile Zaza arasında devam eden husumet Memati'nin hakem olması ile devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde Memati, Zaza ve Zülfikar Ağa ile bir araya gelip mahkemeyi kurdu. Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde Zülfikar Ağa para olayına yeğeninin karıştığını öğrenip onu kovarken kendi adamınada yeğenini öldürmesini emretti. Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde Polat Alemdar nükleer bombanın yerini Hisar'da olduğunu öğrendi ve harekete geçti.Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde nükleer bombanın Rumeli Hisarı'nda olduğunu öğrenir ve hemen bomba uzmanından yardım alır. Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölümde bomba uzmanından gerekli yardımı alamayan Polat bombanın başında oturup düşünmeye başlar....


KURTLAR VADİSİ PUSU 96. BÖLÜM FRAGMANI