Ak Parti Melikgazi Teşkilatı Bekir Yıldız'ı Ziyaret Etti

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, milletin ve memleketin meselesi için elini taşın altına koyarak demokrasi mücadelesi veren herkese saygı duyduklarını söyledi.

Ak Parti Melikgazi Teşkilatı Bekir Yıldız'ı Ziyaret Etti
Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı'nın yeni Başkanı Timur Barlas ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Yeni yönetimi tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Bekir Yıldız, "1994 yılında üç belediye başkanı yola çıkarken sırt sırta vererek 3 başkan bir başkan 3 belediye bir belediye gibi hareket ederek paylaşımcı olmaya, işbirliğine ve dayanışmaya karar verdik. Ortak eleman, para, araç, proje havuzu oluşturduk. Beklediğimizden daha fazla verim alarak hedeflerimize ulaştık. Türkiye'ye örnek Kayseri Modeli'ni oluşturduk" dedi.
Başkan Bekir Yıldız, birlik ve bütünlüğün çok büyük katkılarını gördüklerini, organların uyum içinde hareket etmesinin sağladığı yararları Kayseri Modeli'yle Türkiye'ye gösterdiklerinin altını çizerek," Organlar uyumlu olursa vücut sağlıklı olur. Karaciğeri, kalbiyle, midesi bağırsaklarıyla savaşan vücut sağlıklı olmaz. Kurumlar arasındaki uyumsuzluk başarısızlık ve huzursuzluk getirir. Sizin uyumunuz, dayanışmanız başarı ve huzur kapısını daima açık tutacaktır. Allah kolaylık versin. Gücünüzün yettiği hiçbir girişimden geri durmayın. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Timur Barlas da belediye başkanlarının başarılı çalışmalarının teşkilatın yükünü hafiflettiğine dikkat çekerek," Başarılarınızla övünüyor, gurur duyuyoruz. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyor, başarılarınızın devamını temenni ediyoruz" şeklinde görüşlerini ifade etti.