Didim Ak Parti'den Çine Barajı Açılışına Davet

AK Parti Didim İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Kartal, 10 Ekim Pazar günü açılışı yapılacak olan Çine Barajının açılışına tüm Didimlileri davet etti.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Kartal Didim, Akyeniköy, Akbük ve köylerden açılış için araç kaldırılacağını söylerken "Aydın ili için 'Yüzyılın Projesi' olarak adlandırılan ve 3 Osmanlı padişahı ile 60 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin hayali olan Çine Barajı, 10 Ekim 2010 Pazar günü saat 13:00'de hizmete açılıyor. 136,5 metrelik gövde inşaatı ile dünyanın sayılı büyük barajlarından biri olacak olan Çine Barajı, bu yüksekliğiyle Avrupa'nın 1. ve dünyanın ise 5. büyük barajıdır. Bir asırdır Aydınlıların hayali olan bu devasa yatırımın tasdikli inşaat iş programına göre 3 Aralık 2011'de bitirilmesi planlanmışken; Başbakanımızın özel talimatıyla bu süre yaklaşık 14 ay öne çekilerek şu anda tamamlanmıştır. Sayın Başbakanımızın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Çine Barajı'nın açılışına Didim'den, belde ve köylerinden katılmak isteyen vatandaşlarımızın ulaşımları için araçlar temin edilmiştir. Bu araçlar, vatandaşlarımızı 10 Ekim 2010 Pazar günü saat 13:00'de açılışı yapılacak Çine Barajı'na kadar götürecek ve yine aynı şekilde geri getirecektir. Tüm Didimlileri Aydın ili ve çevresinin ekonomik kalkınmasına ve tarımla uğraşan bütün vatandaşlarımıza olumlu katkılar sağlayacak Çine Barajı'nın açılışına davet ediyoruz. 10 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Eski Adliye'nin arkasındaki arsada randevumuz var. Herkesi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmaya çağırıyoruz" dedi.
Didim'den kalkacak araçların Eski Adliye arkasından saat 10:00'da hareket edeceği bildirilirken, Akbük, Akyeniköy ve köylerden kalkacak araçların hareket saatleri ve kalkış yapacak yerleri AK Parti Belde Teşkilatları ve Köy Temsilcileri tarafından organize edileceği bildirildi.