Mhp Serdivan İlçe Başkanlığına Ahmet Kazıcıoğlu Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serdivan İlçe Başkanlığına Ahmet Kazıcıoğlu atandı. İlçe Başkanı Kazıcıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bası mensuplarıyla bir araya geldi.

Mhp Serdivan İlçe Başkanlığına Ahmet Kazıcıoğlu Atandı
MHP Serdivan İlçe Teşkilatının yeni Başkanı Ahmet Kazıcıoğlu, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Sultan Sarayı Et Lokantasında düzenlenen basın toplantısında MHP İlçe Başkanı olarak göreve atanan Ahmet Kazıcıoğlu, daha önce görev yapmış olan ilçe başkanı Burhan Yangın'a teşekkür etti. Kazıcıoğlu, "Görevi devraldığım eski ilçe Başkanı Burhan Yangın ve yönetim kurulu üyelerine bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ülkemizin içinde bulunduğu gündemle doğru orantılı olarak yoğun bir çalışmanın içine girmiş bulunuyoruz. İlçe belediye meclis üyelerimiz ile birlikte hareket ederek Serdivan ilçemizin sorunlarına hep birlikte çözüm bulmak için gayret göstereceğiz. Serdivan'ın menfaatine olan her türlü çalışmada yıkıcı değil yapıcı olacağız" dedi.
Ahmet Kazıcıoğlu başkanlığındaki 20 kişiden oluşan Serdivan İlçe Yönetimi kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Kayhan Alver, Atilla Boz, Onur Yağcı, Fatih Erdoğan, Zülfü Durmuş, Cüneyt Yiğitoğlu, Hakan Demir, Yasin Cerrahoğlu, Kadir Sönmez, Sedat Sümbül, Fatih Demir, Angin Aslan, İbrahim Güneş, İsmail Karabıyık, Muharrem Akyürek, Necati Erturan, Murat Yordan, Muharrem Kurtulan, Adnan Soylu, Fikret Kocabey, Barış Aydın, Emre Başlı, Mümin Mazlum, Erkan Özcan, Ramazan Demir, Nizam Pehlivan, Ercüment Berber ve Cemal Doğan.