Yeni yolsuzluk dosyalarım var…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Silivri'de “Yerel Yönetimler Değerlendirilme Toplantısı”nda partisinin yeni stratejisini anlattı.

Yeni yolsuzluk dosyalarım var…
CHP lideri “Demokrasi” diyorlarsa, halka gitmeleri ve halkı kucaklamaları gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: “Artık kabuğu ve kafalardaki kalıbı kıracağız. ‘Biz oturalım, halk gelsin’ deme dönemi bitti. Bundan sonra her sokağın, her caddenin, her mahallenin temsilcisi olacak.” Sayıştay’ı da eleştiren Kılıçdaroğlu “İstanbul anakentin ve AKP’li belediyelerin bütçesi denetlenmiyor. Buradan söylüyorum Sayıştay’a söylüyorum, siz AKP’li belediyelerin kirli çamaşırlarını yıkama merkezi misiniz? Dosyalarını açıklayacağız, Sayıştay bunun altında kalacak. Siz TBMM adına harcamaları denetleyen bir kuruluşsunuz” dedi.

CHP’nin sergisi tartışılıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün gittiği parti genel merkezindeki “AKP’nin Eziyeti” sergisi tartışılıyor. CHP Gençlik Kolları tarafından hazırlanan sergide CHP’li gençlerin hazırladığı 60 tane fotoğraflar ve karikatürler yer aldı. Gençler tarafından hazırlanan sergide, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın villası, Tekel İşçilerinin eylemi, Habur karşılamasının yanı sıra yoksulluk, film afişleri yer aldı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Umut Tunç, sergiyi CHP’li gençlerin hazırladığını belirtti. Tunç sergide yer alan fotoğraf ve afişlerden bazılarının sosyal paylaşım sitelerinden alındığını söyledi. Sergide ilgi çeken diğer bir ayrıntı ise film afişleri oldu. Serginin birçok internet sitesinde de fotogaleri olarak kullanılması dikkat çekti.

BAŞBAKAN BASKIDAN YANA