Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya:

Saadet Partisi (SP) Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Türkiye de bir çok sorunun devam ettiğini, ama kimsenin endişelenmemesi gerektiğini çünkü Milli Görüş ve Saadet Partisi'nin var olduğunu söyledi

Saadet Partisi (SP) Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Türkiye de bir çok sorunun devam ettiğini, ama kimsenin endişelenmemesi gerektiğini çünkü Milli Görüş ve Saadet Partisi'nin var olduğunu söyledi.
Saadet Partisi il binasında partililer ile bir araya gelen Saadet Partisi (SP) Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, yapılan kongreden sonra ilk hedeflerinin iktidar olduğunu belirtti. Çetinkaya, "Herkes şunu iyi bilsin ki, Saadet Partisi'nin iktidara gelmesine 8 aylık bir süre kalmıştır. Milletimizle yeniden kucaklaşmamıza, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmemize sadece 8 ay kalmıştır. Şu çok iyi bilinmelidir ki, önümüzdeki seçimlere gerçekte sadece üç parti girecektir. Saadet Partisi, AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'dir. İnancı ve milleti karşısına alan anlayışla Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 20 oy oranında mühürlenmiştir. Ne yaparsa yapsın, çarşafa rozet taksa, hatta ağzıyla kuş bile tutsa Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu oy oranını aşması mümkün değildir."dedi.