Kayserispor Teknik Direktörü Şota: Evimize mutlu dönüyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, yoğun maç trafiği yaşadıkları haftanın ardından evlerine üç puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyl

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, yoğun maç trafiği yaşadıkları haftanın ardından evlerine üç puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Geçen haftadan beri yoğun bir maç trafiği içinde bulunduklarını hatırlatan Şota Arveladze, "Geçen pazartesi günü Beşiktaş ile oynadık. Hafta içinde Türkiye Kupası maçında uzatmalarda Karşıyaka'ya yenildik. Pazar günü de ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ile oynayacağımız maçı kazanmak önemliydi. Bu kadar yoğun maç trafiğine rağmen sahadan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum. Futbolcularım takım olduklarını herkese gösterdiler. Kayseri'ye mutlu dönüyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Kayserispor, Bursaspor'un ardından şampiyon olabilir mi ?" sorusuna ise Gürcü hoca, "Bu soru bana her tarafta soruluyor. Şampiyon olmak için iyi bir kadro oluşturmak gerekiyor. Beraber oynayan bir takım oluşturmak lazım" diye cevap verdi.

Şota Arveladze, kendi takımından bir futbolcunun A Milli Takım kadrosuna seçilmesini ise büyük bir sevinçle karşılayacağını ifade etti.

Basın toplantısına katılan Zalayeta da, rakiplerinin kendilerine ilk başta yoğun baskı yaptığını fakat buldukları golle İstanbul'dan üç puanla döndüklerini kaydetti. Zalayeta, sezonun sonunda ligi iyi bir yerde tamamlamak istediklerini belirtti.

Genç futbolculardan Abdullah da, "Türkiye'de mücadele en üst düzeyde olması gerekiyor. Bugün iyi mücadele ettik. İki gol atıp sahadan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyum" diye konuştu.