Kasımpaşa Teknik Direktörü Vural: Dramatik maç oynadık ve kaybettik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kayserispor karşısında iyi oynamalarına rağmen son vuruşları yapamadıkları için sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kayserispor karşısında iyi oynamalarına rağmen son vuruşları yapamadıkları için sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Takımın kendi sahasında Kayserispor'a 2-1 yenildiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, Kayserispor ile çok dramatik bir maç oynadıklarını belirterek, "İlk golü atan takım biziz. Daha sonra bir pozisyonda korner oluyor. Ama futbolcum bu pozisyonun aut olduğunu söylüyor, fakat atılan kornerden golü kalemizde gördük. Yine 41. dakikada kazanılan kornerde Keller'den seken top rakibe gidiyor ve gol oluyor. Futbol adına birşeyler yapmaya bir takımız. Rakip oldukça dirençli iki gol pozisyonu bulup golü atmasını bildi. İkinci yarı golü atmak için her şeyi yapan biziz Kayserispor ise kalemize bile gelmedi. Sonuç olarak mağlup olan taraf biz olduk. Futbolcularımı oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Üzüldüğümüz bir maç oynadık" diye konuştu.

Yılmaz Vural, sezon başından beri hakemlerin kendi maçlarında büyük hatalar yaptığını iddia ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakemlerden rica ediyorum. Kasımpaşa kimsesiz takım değildir. 10 maçtır çok canımız yandı. Bu kadar taraflı maç yönetmelerinin alemi yok. Kaybettiğimiz her maçta adamı isyan ettirecek hatalar yapıyor."

Basın toplantısında yer alan alan Kasımapaşalı Hüseyin de, Kayserispor karşısında çok pozisyona girdiklerini belirterek, "Üzerimizde büyük şansızlık var. Çok pozisyonlara giriyoruz ama bunları değerlendiremedik. Gelecek hafta oynayacağımız Beşiktaş maçıyla bu durumu telafi edeceğiz" diye konuştu.

Varela da, bugün çok iyi maç çıkardıklarını kaydetti. İspanyol futbolcu, "Birçok gol pozisyonuna girdik ama bunları değerlendiremedik. Golü onlar atıp kazandı" dedi.