Gençlerbirliği-Manisaspor maçı ardından

Son üç maçından sahadan mağlubiyetle ayrılan Gençlerbirliği, Manisaspor'u 2 golle mağlup ederek 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Gençlerbirliğ

Son üç maçından sahadan mağlubiyetle ayrılan Gençlerbirliği, Manisaspor'u 2 golle mağlup ederek 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Gençlerbirliği'nin başında Spor Toto Süper Lig'de ilk galibiyetini alan Teknik Direktör Ralf Zumdick, maç sonrası yaptığı değerlendirmede takımından çok memnun olduğunu çok iyi bir maç çıkardıklarını belirtti. Gençlerbirliğinin geçtiğimiz haftalardaki pozisyonunu hak etmediğini vurgulayan Alman teknik adam, "Yavaş yavaş takımımızda bir şeyler oturuyor. Kendimize gelmeye başladık. Bu performansın devam edeceğine inanıyorum. BU maçtan sonra iyi çalıştığımızı gördük. Manisaspor'u iyi analiz ettik ve çözdük. Bundan sonra önemli bir Kayserispor maçımız var. Aynı perfonmans ve azimle devam edeceğiz." dedi.

Manisaspor'un başarılı teknik direktörü Hikmet Karaman ise, fazla söze gerek olmadığını vurgulayarak, "İlk 15 dakika iyi oyun sergiledik ve pozisyon bulduk. Daha sonra ortaya vasat bir mücadele koyduk. Rakip daha iyi oynadı. Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Vasat oynadık kaybettik fazla konuşmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği oyuncuları MUrat ve Cem ise, uzun aradan sonra galip geldikleri için mutlu olduklarını, tüm maçlarda Manisaspor karşısında oynadıkları oyunu sergilemeleri halinde daha iyi yerlere geleceklerini ifade ettiler.

Manisasporlu oyunculan Burak ve Yİğit ise, ilk dakikalar iyi başladıklarını ama nedenini bilmedikleri bir şekilde oyundan düştüklerini mağlubiyeti unutup önlerine bakacaklarını söylediler.