Geçiş Güzergahları Ağaçlandırılıyor

Tavşanlı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçenin modern şehir estetiğine kavuşturulması için yapılan çalışmalar çerçevesinde ağaçlandırma çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Tavşanlı Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda şehir içerisinde sık bulunan ağaçların yerleri değiştiriliyor.
Sökülen ağaçlar son olarak çevre yolu üzerinde Üst geçit çevresine dikilerek değerlendirildi. Yapılan çalışma ile güzel bir görünüme kavuşan çevre yolu ile ağaçlandırma ile ilgili Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Tavşanlı'nın muhtelif yerlerinde bulunan park bahçe ve yeşil alanlarda sık halde bulunan ağaçları, köklerine ve yaşamlarına zarar vermeden profesyonel araçlarla sökerek yeşillendirilecek alanlara aktardık. Bu sayede hem yeşil alanlarımızda ağaçlarımızın büyümesi için imkân sağlanmış hem de ağaçsız alanlarımız ağaçlandırılarak güzel bir görüntü elde edilmiş oldu. Çevre yolu boyunca uyguladığımız ağaçlandırma ile Tavşanlı'nın içinden geçen konuklarımızın da dikkatini çekmiş oluyoruz. Çevre yolunun yanında şehir içinde de mevsime göre ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına devam edeceğiz" diye konuştu.