Fabrikanın çelik kasasından 4 milyon dolar çalındı

Bursa'da bir tekstil fabrikasının çelik kasasından 4 milyon dolar çalan şahıslar, polisin planı sayesinde yakalandı.

Demirtaş Organize Sanayi Bö

Bursa'da bir tekstil fabrikasının çelik kasasından 4 milyon dolar çalan şahıslar, polisin planı sayesinde yakalandı.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında hırsızlık olduğu ihbarını alan polis, olay yerine gitti. Yaptığı incelemede, işyeri deposunun demir kapısının sert bir cisimle zorlanarak içeriye girildiği tespit edildi. 3. katta bulunan ofisteki 50'ye 50 santimetre ebadında çelik para kasasının anahtarla açılarak, kasadaki 4 milyon doların çalındığını belirleyen polis, çevrede araştırma başlattı.

Fabrika içinde poşetler içerisinde gizlenen toplam 1 milyon 467 bin 900 dolar, bulan güvenlik güçleri, parayı fabrika sahibi S.S'ye iade etti.

Parayı saklayanların geri almak için geleceğini tahmin eden polis, fabrikada pusu kurarak beklemeye başladı. Bir süre sonra otomobille 4 kişi gelerek fabrikanın önüne park etti. Araçtan inip parayı almaya giden 3 kişi, polis tarafından fabrika içinde yakalandı. Araçta bekleyen ve kaçmaya çalışan diğer kişi ise kaçtıktan bir süre sonra ele geçirildi.

İsimlerinin E.D., E.S., A.N. ve E.D. olduğu belirlenen zanlılar, emniyete götürüldü. Paraların diğer kısmını alan 2 kişinin ise arandığı bildirildi.