Düzce'de Yaş Grupları Masa Tenisi İl Birinciliği Sona Erdi

Masa Tenisi Federasyonu programında yer alan etkinlikler kapsamında yapılacak olan Düzce'de yaş grupları masa tenisi il birinciliği sona erdi.

Düzce Lisesi Spor Salonun'da düzenlenen olan yaş grupları masa tenisi il birinciliği Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılıyor. 9-13,14-18, 19-25 ve üzeri yaş grupları arasında yapılan yarışmalar 2 gün sürdü. Müsabakalar ferdi yarışma türünde olup, 7 set üzerinden eleme usulü yapıldı. Masa Tenisi Federasyonu Düzce İl Temsilcisi İsmail Hakkı Veli yarışlarla ilgili yaptığı açıklamada katılımın bir hayli yüksek olduğuna dikkat çekerek, il dışından dahi birçok sporcunun yarışmalara katıldığını söyledi. Velioğlu, "Müsabakalar 18 Temmuz Spor Salonu'nda yapılacağı planlanırken, voleybol maçları ile çakışması nedeni ile Düzce Lisesi Spor Salonu'nda yapılıyor. Katılım bir hayli fazla. Sakarya'dan dahi katılım var. Bu bizim için bir başarı. Hem kendi ilimize hem de il dışına hitap etmemiz bizim Düzce'de masa tenisi alanında çıtayı yükselttiğimizi gösterir. Gösterilen ilgi de bir hayli memnun edici. Salon cıvıl cıvıl. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesi de turnuvaya ayrı bir güzellik kattı" ifadelerini kullandı.
Yapılan müsabakalar sonrasında dereceye giren isimler şu şekilde oluştu: 9-13 yaş aralığı kızlarda 1. Büşra Bahar, 2. Selin Şahin, 3. Eda Kartal; 9-13 yaş aralığı erkeklerde 1. Özgür Çakır, 2. Mücahit Safa Duman, 3. Mustafa Şekeroğlu; 14-18 yaş aralığı erkeklerde 1. İlhan Kılıç, 2. Yunus Emre Gümüş, 3. Kemal Key; 14-18 yaş aralığı kızlarda 1. Şüheda Arslan, 2. Alanur Akbulut. 18-25+ yaş aralığında 1. Cemil Şahin, 2. Şamil Özçelik, 3. Ünal Duran.