Cumhuriyet Konulu Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Salihli Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Salihli Kipa Aile Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.
İlköğretim okullarında okuyan 100 öğrencinin katıldığı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri için Kipa Aile Kulübü'nde ödül töreni düzenlendi.
Kompozisyon yarışmasında 1. olan Özel Salihli Koleji öğrencisi Mert Dalgıç'a cep telefonu, 2. olan Poyraz İlköğretim Okulu öğrencisi Arif Akbaba'ya fotoğraf makinesi, 3. olan Özel Salihli Koleji öğrencisi Mahmut Başımtekin'e de mp3 çalar hediye edildi. Ayrıca yarışmada 4'den 11. öğrenciye kadar sıralamaya giren öğrencilere de Salihli Sınav Dergisi Dershanesi yüzde 50 ile 75 arasında değişen indirim çeki hediye ettiler. Bu organizasyona katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Salihli Sınav Dergisi Dershanesi Coğrafya Öğretmeni Ahmet Kuş ; "Kipa Aile Kulübü'ne böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.