Çakıl Taşları 15. bölüm fragmanı yayınlandı - Ekrem ve Zeynep ne yapacak?

Çakıl Taşları 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Çakıl Taşları 15. en son bölümünde neler olacak? Çakıl Taşları 15. son bölüm fragmanı video izle.

Çakıl Taşları 15. bölüm fragmanı yayınlandı - Ekrem ve Zeynep ne yapacak?
Çakıl Taşları 15. bölümüyle 4 Kasım Perşembe akşam FOX TV ekranlarında olacak. İşte Çakıl Taşları 15. bölüm özeti ve fragmanı...Çakıl Taşları 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Çakıl Taşları 15. en son bölümünde neler olacak? Çakıl Taşları 15. son bölüm fragmanı video izle.

Çakıl Taşları 15. bölümüyle 4 Kasım Perşembe akşam FOX TV ekranlarında olacak. Çakıl Taşları 15. bölümde neler olacagı merak konusu oldu.
Çakıl Taşları en son bölüm özeti.Polisler Ekrem'i karakola götürür,tüm itirazlara rağman nezarete atarlar.Nisanur ''daha kötü ne olabilir''diye düşünürken cevabı karşısında bulur.Yıllardır görmediği babasi elleri kelepçeli halde karakola getirilmiştir.Kader ağLarını adlı yoldan örmüştür.Ekrem ve öldü sandığı babasi şimdi aynı çatı altındadır. Ayçin'in derslere katilma yasağına daha fazla dayanamayan Cenker gaza gelir.Aklı sıra Ayçin'le birlikte gidip Melih ancayla konuşacak ve onu ikna edeceklerdir.Bu cesur girişimin neticesinde Cenker'i Melih''in elinden zor alırlar.Fakat deli Naile duruma el koyar ve Melih'in üstüne kabus gibi çöker.

Nisanur ve Neşet'e haksizlik yaptiğgini anlayan Ekrem ve Zeynep'i büyük bir hesaplaşma beklemektedir.Ekrem'in oğlu olduğunu öğrenen Yusuf onu tekrar görebilmek için mahalleye dadanır.Ancak bu Nisanur'un ne de Süleyman'ın hiç hoşuna gitmeyecektir.

ÇAKIL TAŞLARI 15.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇAKIL TAŞLARI 15.BÖLÜM FOTO GALERİ

Çakıl Taşları 15. bölüm fragmanı yayınlandı - Ekrem ve Zeynep ne yapacak?