AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı, mahalle muhtarlarının sıkıntılarını dinledi

AK Part Ünye İlçe Başkanlığı mahalle muhtarlarına Atakale'de ikinci seans kahvaltıyı verdi. Kahvaltıda her mahalle muhtarı sorunlarını aktardı.

AK Part Ünye İlçe Başkanlığı mahalle muhtarlarına Atakale'de ikinci seans kahvaltıyı verdi. Kahvaltıda her mahalle muhtarı sorunlarını aktardı.

Kahvaltıya Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ordu İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, parti teşkilatından bay ve bayan olmak üzere çok sayıda kişi ile mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltıda ilk sözü alan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmaları ve yenilikleri anlattı. Çamyar, "Bize çözmek için halktan sorun getirin, biz çözelim. Bize fikir getirin değerlendirelim. Bizi rahatsız edin, çekinmeyin. Bakın biz bir hafta önceki verdiğimiz kahvaltıda Ünye'nin su ihalesinin verildiği firmadan, muhalefet siyaset yapmaya çalışmış. Değerli arkadaşlar biz icraata bakarız, biz yapılan işe bakarız, biz milletin memnuniyetine bakarız. Firma üzerinden yapılan işin önüne bent olmaya çalışıyorlar, çamuru atayım tutmazsa da iz bırakır misali izliyorlar diyerek." muhalefete yüklendi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise şunlarısöyledi: "Değerli Ünyeliler, biz Ünye'nin alt yapısından tutun da üst yapısına kadar, bütün yollarını yeniledik. Doğu- Batı arıtma tesisleri kurduk. Türkiye'de tek diyebileceğimiz bir binicilik tesisleri kurduk. Çok şükür en büyük hayalimiz olan Atatürk Parkı'nı bitirmek üzere geldik. Halkımızın en acılı gününde de yanında olmak istedik. Bir cenaze arabası bile olmayan Ünye'ye araç aldık ve halkın hizmetine tahsis ettik. Mezarlıklar Müdürlüğü oluşturduk. Daha bunun gibi birçok hizmetleri siz değereli Ünyelilerin hizmetine sunmak için yaptık. Ünyenin fotoğrafını değiştirdik."

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise Ünyelilerin 20 yıldır büyük bir hayalle beklediği Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin müjdesini verdi. Hamarat, Ünye-Akkuş-Niksar yolu projelerinin de yapıldığını açıkladı.