Adana Güreş İhtisas'ın Yokluklar İçindeki Başarısı

Türkiye Yıldızlar Güreş 2. Ligi'nden 1. Lige çıkma mücadelesi veren Adana Güreş İhtisas Spor Kulübü, Adana'da yapılan Cumhuriyet Kupası'nda ikincilik kupasını kaldırarak bir başarıya daha imza attı.

Adana Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı Orhan Ramazanoğlu, yaptığı açıklamada, Menderes Spor Salonu'nda yapılan müsabakaya lisanslı 10 sporcusunun katıldığını belirterek, "Hepsi de madalya kazandı. 4 gümüş, 6 bronz madalya kazanan sporcularımızla takım halinde toplamda 77 puan alarak, Yüreğir Belediyesi ekibinin ardından ikincilik kupasını aldık" dedi.
Düzenli, yerleşik ve kalıcı bir salonları olmadığını, imkanların kıt, şartların ağır olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, "2009 yılında sportif faaliyetlere başlayan ekibimiz, bu kadar kısa zamanda büyük mesafe kaydetti. Bütün bu kıt imkanlara ve şartlara rağmen alınan sonuç tesadüf değil. 2010 yılında Adana'da yapılan 5 müsabakada da kupa kazandık. Son olarak mayıs ayında Gaziantep'te düzenlenen ve Türkiye çapında 32 takımın yer aldığı karşılaşmalarda 12. olan, bu sonuçla dev bütçeli kulüpleri bile şok eden Adana Güreş İhtisas Spor Kulübü'nün yakın hedefi 1. Lige çıkmaktır. Sporcularımızı daha iyi şartlarda çalıştırabilirsek, kimse Adana İhtisas'ın belini yere getiremez. Özveri ile çalışan sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.