Tarsus'ta Muay Thai-boks Müsabakaları Büyük İlgi Gördü

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren İmparator Spor Kulübü, Tarsus Belediyesi'nin sponsorluğunda Muay Thai-Boks turnuvası düzenlendi.

Tarsus'ta Muay Thai-boks Müsabakaları Büyük İlgi Gördü
20 yarışmacının katıldığı müsabakalarda Türk, Fransız, Cezayir ve İranlı sporcular Tarsus Spor salonunda karşı karşıya geldi.
Gecede görme engelli sanatçı Bilal Göregen minik konser verirken, müsabakaları ulusal TR 1 kanalı naklen verdi.
Yapılan müsabakalarda 54 kiloda Funda Diker, -91 kiloda Muhammed Uşiozan, + 91 kiloda Seyid Mohammed Oseyni, 60 kiloda Vedat Oruç, +90 kiloda Özkan Dinçer, 67 kiloda Ferhat Arıcan, 63,5 kiloda Menaf Atalay, 75 kiloda Cemal Muhtamid, 65 kiloda Rıdvan Kurt ve 70 kiloda Mustafa Hüseyin rakiplerini yendi.
Tarsus'ta ilk kez böylesine güzel bir etkinlik yapıldığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet bayramını 87'nci yıldönümünü coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Tarsusluların büyük ilgi gösterdiği müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçerken, maçları kazanan sporculara unvan kemeri ve kupa verildi.
Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yıldönümü nedeniyle yapılan müsabakaları Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, MHP ilçe Başkanı Hakan Özbelli, Belde belediye başkanları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda sporsever izledi.