Konacık'ta Mehteranlı Fener Alayı

Bodrum'a Konacık Belde Belediyesi'nce Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel hale getirilen Mehteranlı Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Konacık'ta Mehteranlı Fener Alayı
Konacık Belediyesi önündeki Atatürk Büstü önünde yakılan Cumhuriyet Ateşi ile başlayan Fener Alayı büyük ilgi gördü. 7'den 70'e her yaştan vatandaşın katıldığı Mehteranlı Fener Alayı'na; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP Konacık Belde Başkanı Eczacı Burak Söğütlü, MHP İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra Bodrum Sağlık Vakfı'nda eğitim gören engelli Vahdet Kurşun'da elinde Türk Bayrağı ile yürüyüşe katılarak, engelin sınır tanımadığını herkese gösterdi.
Aydın İncirliova'dan katılan Alperenler Mehteran Takımı'nın gösterileri ile Konacık Belediyesi önünden başlayan Fener Alayı, Belediye Halı Saha üstündeki etkinlik alanına yapılan yürüyüş ile son buldu. Mehteran Takımı'nın '10. Yıl Marşı' ile etkinlik alanına gelen vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla hep bir ağızdan marşı söyledi.
Daha sonra gösteri yapan Mehteran Takımı büyük alkış alarak, Belediye Başkanı Mehmet Tosun'a böyle güzel bir organizasyonla kendilerini halk ile buluşturduğu için çok teşekkür edip, hediye verdi.