CHP'liler meşalelerle Anıtkabir'e yürüdü

Çankaya Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, Cumhuriyet'in 87. yıl dönümü nedeniyle yaktıkları meşalelerle Anıtkabir'e yürüdü.

Çankaya Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, Cumhuriyet'in 87. yıl dönümü nedeniyle yaktıkları meşalelerle Anıtkabir'e yürüdü. Ulus'taki Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde başlayan yürüyüşe çok sayıda CHP'li üye, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve CHP Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay katıldı.

Cumhuriyetin değerleri için Anıtkabir'e kadar yürüdüklerini belirten Hakkı Suha Okay, "Hep birlikte Cumhuriyet'in 87. yılını kutlamak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi önünden Anıtkabir'e kadar yürüyüş yapıyoruz. Yaktığımız meşalelerle Türkiye'yi aydınlatmak istiyoruz. Ben de bir Ankara milletvekili olarak yağmura rağmen Ankaralılarla birlikte cumhuriyeti sokaklarda kutluyorum." dedi.

Meşalelerle sokakları boydan boya kaplayıp şarkılar söyleyen gruba Hakkı Suha Okay ve CHP'liler de eşlik etti. Ulus'tan başlayan yürüyüş Anıttepe konser alanında son buldu.