Müslüm Gündüz'ü Fadime Şahin sorusu kızdırdı

Aczimendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz , Fadime Şahin ne dedi? Müslüm Gündüz 14 yıl sonra ortaya çıktı. Müslüm Gündüz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Müslüm Gündüz'ü Fadime Şahin sorusu kızdırdı
Aczimendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz , Fadime Şahin ne dedi? Müslüm Gündüz 14 yıl sonra ortaya çıktı. Müslüm Gündüz çarpıcı açıklamalarda bulundu. 28 Şubat'ın baş kahramanlarından olan Müslüm Gündüz 14 yıl sonra NTV'de canlı yayında katıldı.

28 Şubat'ın önde gelen aktörleri arasında gösterilen Müslüm Gündüz 14 yıl sonra NTV'de Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtladı.

1996 yılında Refafyol iktidarı ile başlayan kaos ortamında, bir anda ortaya çıkan Azmendiciler ülkenin gündemine oturmuştu. Bunların arasında Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı ve Fadime Şahin arasında yaşanan olaylar ile birlikte 28 Şubat Muhtırası'na doğru giden bir süreç başlamıştı. O zaman yaşanan Müslüm Gündüz ve Fadime Şahin'in bir evde basılma olayı ise yıllarca ekranlardan ve hafızalardan silinmedi.

14 yıl sonra bir canlı yayına çıkan olayın kahramanlarından Müslüm Gündüz o gün olanları anlattı. Mirgün Cabas'ın bir sorusu ise Gündüz'ü fena kızdırdı. Fadime Şahin ile olan birlikteliğini soran Cabas'a Gündüz veryansın etti. Yaşananları kızgın bir dille anlatmaya başladı. Ve Fadime Şahin'le dini nikahlı olduğunu bununda laik sistemi ilgilendirmeyeceğini dile getirdi. Gündüz ''Laik sistem benim dini nikahımı sorgulamaya ne hakkı var. Alır nüfus cüzdanını bakar 18 yaşını geçmiş mi geçmiş alır ağzının payını oturur kıçının üstüne'' sözleri ile veryansın etti. Cabas'ın ''O nikah ne oldu?'' soruna ''Ne yapacaksınız?'' diye çıkışınca Cabas konuyu değiştirmeye çalıştı ancak Gündüz bir anda öfkelendi.


MÜSLÜM GÜNDÜZ FADİME ŞAHİN İÇİN NE DEDİ - VİDEO