Beypazarı Şekerspor üç büyükleri bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçında penaltı atışları sonucunda Karabükspor'u 7-6 mağlup eden Beypazarı Şekerspor, klasman guruplarına katılmaya hak

Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçında penaltı atışları sonucunda Karabükspor'u 7-6 mağlup eden Beypazarı Şekerspor, klasman guruplarına katılmaya hak kazandı.

Gruplardan çıkması muhtemel üç büyüklere karşı başarılı maçlar çıkarmayı hedefleyen Beypazarı Şekerspor, özellikle sahasında seyircisi ile bütünleşerek maçlarını kazanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçında, Süper Ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a karşı üstün bir futbol sergileyen Beypazarı Şekerspor, güçlü rakibiyle 120 dakika mücadele etti.

Beypazarı Şekerspor, Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. Karşılaşmanın 74. dakikasında Beypazarı Şekerspor kalecisi ve defansının ofsayt gerekçesiyle durakladığı anda, Karabükspor oyuncusu İlhan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 5 dakika sonra kazanılan frikik atışını Beypazarı Şekerspor adına Serkan gole çevirdi ve maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı.Karşılaşmanın iki uzatma bölümünde de beraberlik bozulmayınca maç penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışları sonucunda Beypazarı Şekerspor, Karabükspor'a 7-6 üstünlük kurarak, guruplara katılmaya hak kazandı.

HELİKOPTER AMBULANS İÇİN KARŞILAŞMANIN 80. DAKİKASINDA MAÇ DURDU

Bu arada, Beypazarı Şekerspor ile Karabükspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Play-off karşılaşmasının 80. dakikasında, kalp spazmı geçiren bir hasta için sahaya helikopter ambulans indi. Maçın hakemi, helikopter ambulansın sahaya inmesi için maçı durdurdu.

Beypazarı Devlet Hastanesi'nden ambulansla şehir stadyumuna getirilen Kemal Saraçoğlu adlı hasta, helikopter ambulansla Ankara'ya sevk edildi. Helikopter ambulansın havalanmasından sonra maça, kaldığı yerden devam edildi.