Noksel Yöneticileri Noksel Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda İncelemede Bulundu

Noksel Yöneticileri Noksel Fabrikası tarafından yaptırılan Hendek Noksel Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu gezdiler.

Noksel Yöneticileri Noksel Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda İncelemede Bulundu
Noksel Yönetim Kurulu ve Murahas Üyesi Salim Erol Akkoyunlu, Noksel Genel Müdürü Vedat Yalçın, Noksel Fabrikalar Müdürü Selim Özdil, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte, arsası belediye tarafından tahsis edilip, Noksel Fabrikası tarafından yaptırılan Noksel Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu gezdiler. Okulda incelemelerde bulunan Akkoyunlu, sınıfları gezerek bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette okul hakkında bilgi verildi. Misafirler okulu gezerken çocukların sevgi seliyle karşılaştılar.
Akkoyunlu, okulun çok mükemmel ve her ayrıntılar düşünülerek yapıldığını belirterek, "Fabrikamız eğitime gerekli desteği vermektedir. Hendek'te eğitime güzel bir hizmet verip yeni bir okul yaptırmak ve çocuklarımızın burada en iyi şartlarda eğitim almalarına vesile olmak bizleri çok mutlu etti. Okulu gezdik ve tam anlamıyla mükemmel bir eser meydana çıkmış. Okulda her ayrıntı düşünüldüğü gibi engelli öğrenciler de unutulmamış ve onların yaşam koşullarına göre asansör ve lavabolar yapılmış. Bu güzellikleri ve çocukların mutluluklarını görmekte bizleri çok memnun etti. Belediye Başkanımız Ali İnci'nin bu okulun yapımında büyük gayret ve emekleri vardır. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah okulumuzda çok başarılı bir eğitim yılı olacaktır. Fabrikamız gelecek nesillere güzel bir eser bırakmanın onurunu yaşıyor" dedi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, Hendek´te 1989 yılında ilk yatırım yapan firmaların başında olan Noksel Fabrikası´nın Hendek için ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekerek, "Noksel Fabrikası ilçemizde kurulmasından sonra gelen yatırımcılar için bize referans olmuştur. İlçemiz sanayide hızlı bir gelişim sürecine girmiştir. Deprem döneminde taşınması gündeme gelen Noksel Fabrikası, o dönemdeki olumsuz havaya rağmen yatırımlarına devam etmiştir. Eğitime de büyük destekleri olan Noksel Fabrikası, arsası Hendek Belediyesi tarafından tahsis edilen yere yeni bir okul yaparak çocuklarımızın daha modern ve güzel şartlarda eğitim almalarına vesile olmuştur. Okulumuzun çevre düzenlemesini de belediye olarak yaptık ve gerekli desteği veriyoruz. Çocuklarımıza güzel bir eğitim yuvası yapan Noksel Fabrikası'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Okul ziyareti sonrası Noksel yöneticileri Başkan Ali İnci ile birlikte Bayrektepe'yi gezdiler. Başkan İnci misafirlerini Bayraktepe hakkında bilgilendirdi. Hendek Kültürevi'ni de gezen misafirler Bayraktepe'ye hayran kaldılar. Başkan İnci misafirlerine müzeyi gezdirirken Hendek hakkında da bilgi verdi.