Hacer Öğretmen İlk Ziyaretini Özcan Ailesine Yaptı

Narman İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'un eşi Merkez ana okulu müdiresi Hacer Atasoy Hem Kaymakam eşi olması hem de bir eğitimci olarak ilçede maddi durumu iyi olmayan özelliklede okullarda öğrencisi olan aileleri ziyaret ederek sorunları olup olmadığı hakkında bilgi alıp imkanlar ölçüsünde ailelerin sıkıntı ve sorunlarına çare bulmaya çalış

Hacer Öğretmen İlk Ziyaretini Özcan Ailesine Yaptı
Narman İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'un eşi Merkez ana okulu müdiresi Hacer Atasoy Hem Kaymakam eşi olması hem de bir eğitimci olarak ilçede maddi durumu iyi olmayan özelliklede okullarda öğrencisi olan aileleri ziyaret ederek sorunları olup olmadığı hakkında bilgi alıp imkanlar ölçüsünde ailelerin sıkıntı ve sorunlarına çare bulmaya çalışıyor.
Hacer Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kılıç ile birlikte aile ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini bir ay önce bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emrullah Özcan'ın evini ziyaret etti.Trafik kazasında hayatını kaybeden Emrullah Özcan'ın eşine taziye dileklerini ileten Bayan Atasoy bir süre sohbet edip maddi durumlarının nasıl olduğu ve gelir kaynaklarının olup olmadığı hakkında bilgi aldıktan sonra eğitim gören çocukların durumu hakkında bir ihtiyaçlarının olup olmadığı bilgi aldı. Atasoy daha sonra Özcan'ın İlkokul 5'nci sınıfa giden çocuğu Emirhan Özcan'ı yanına alarak "Her zaman yanındayız ne isteğin olursa yanıma gelebilirsin" dedi.
Atasoy, "Ben merkez ana okul müdürüyüm aynı zamanda İlçe Kaymakamının eşiyim yanınıza geliş amacım hem taziye dileklerimi sunmak hem de kaymakam eşi olmam nedeniyle Kaymakam beyin yanına gidemeyenler veya özel sıkıntıları olup ta kaymakama söyleyemez düşüncesiyle böyle bir ziyarette bulundum. Her ne sıkıntınız olursa her zaman kapımız açık. Emirhan'ın okuması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Atasoy, ziyaretin ardından kısa bir açıklama yaparak "Bu tür ziyaretlerim devam edecek maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek bilhassa öğrencisi olan aileleri ziyaret edip öğrencilerin okuması için bir eğitimci olarak ilçe kaymakamlığı milli eğitim müdürlüğü ve gönüllü kurum veya kişilerle birlikte elimizden geldiğince ailelerin sorunlarının aşılması için çalışacağız" dedi..