Ak Parti'li Hıdır'dan 'Aile Hekimliği Görevlendirmesi' Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Dr

Ak Parti'li Hıdır'dan 'Aile Hekimliği Görevlendirmesi' Açıklaması
AK Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, Milas 1 Nolu Sağlık Ocağı'nda aile hekimliği sistemine geçiş sırasında hekim görevlendirilmediği iddialarının doğru olmadığını ifade ederek, "1. Nolu Sağlık Ocağı'nda 8 hekimimiz görev yapacak" dedi
AK Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, aile hekimliği sisteminde 1 Nolu Sağlık Ocağında doktor görevlendirmesi yapılmadığı iddialarını yazılı bir açıklamayla cevapladı.
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi AK Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, 1 Nolu Sağlık Ocağı'nda 8 doktorun görev yapacağını söyledi. Hıdır, vatandaşlardan gelen şikayet dilekçelerinin incelendiğini ifade ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Milas merkezde toplam 15 aile hekimi görev yapacaktır. Bu çerçevede yapılan planlamaya göre Milas 1 Nolu Sağlık Ocağı'nda 8 aile hekimi hizmet verecektir. Milas 1 Nolu Merkez Sağlık Ocağı ile aynı bahçede bulunan lojmanların tadilatının tamamlanması sonrası, bu binalarda Toplum Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuarı hizmet vermeye başlayacaktır. Milas merkezdeki diğer 7 aile hekimi de 2 Nolu Sağlık Ocağında hizmet vereceklerdir. Milaslı kardeşlerimizin şikâyetlerini ve taleplerini değerlendirmeye ve sunulan hizmetlerin kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz"