AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Çağdaşlık adına çocukların eğitimine engel olunuyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, çağdaşlık adına çocukları eğitmemek için her türlü şeyin yapıldığını söyledi. Erdem,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, çağdaşlık adına çocukları eğitmemek için her türlü şeyin yapıldığını söyledi. Erdem, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, gündemindeki konuları değerlendirdi.

Referandumdan sonra 18 şehre giderek problemleri yerinde tespit ettiklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "İktidar yıpratır deniliyor. 2002 yılı öncesi ANAP, MHP ve DSP vardı. İktidar, beceremeyenleri yıpratır. Sekiz yıldır iktidardayız. Önümüzdeki seçimde, bugüne kadar aldığımız oylardan daha fazlasıyla tekrar iktidara geleceğimizi umuyoruz, çünkü biz bu milletin beklentilerinden daha fazla hizmet yaptık." dedi.

Milletin kıt imkânlarıyla yapılan okulların, önceki dönemlerde ideolojik düşüncelerle âtıl hale getirildiğini ifade eden Erdem, "Bütün cumhuriyet tarihinde yapılan sayıya yakın okul yaptık. Bizim dönemimize kadar olan sayıda daha üniversite kadar açtık, açmaya devam ediyoruz. İdeolojik kaygılarla birçok fakülteler, ilahiyat fakülteleri kapatılmış, Çağdaşlık adına adeta bu ülkeyi, bu ülkenin çocuklarını eğitmemek için her türlü şeyi yapmışlar. Biz yeni okullarla ciddi bir eğitim seferberliği başlattık." şeklinde konuştu.

Sağlıkta dünyanın en güzel sistemlerinden birini uyguladıklarını anlatan Ekrem Erdem, "Dün dışarıdan sistem arardık, şimdi dünya Türkiye'yi merak ediyor. 2002'yılında, bitmiş bir Türkiye'ye geldik. Memurun maaşı verilemeyecek durumdaydı. Kimse borç vermiyordu. Türkiye, 1 milyar dolar borç bulamıyordu." dedi.

Basın toplantısına Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir de katıldı.